Skip to main content

Sandras student

Boken gjordes till min dotter som ett minne från hennes studentexamen och studentbal. Ett enkelt sätt att samla ALLA minnen i en bok, dvs foton från studentbalens studiofotografering till resan med häst och vagn till festlokalen. Bilderna på studentfestens förberedelser, utsläppet, festen, presenter och blommor mm samlades också i boken. Tidningsurklipp och andra minnestexter scannades och lades också in i boken. Alltihop blev en mycket uppskattad present

Har nu gjort flera fotoböcker och ALLA har hållit en toppenkvalité både gällande tryck och papper i böckerna. Har blivit mer än nöjd med alla böckerna. Programmet är enkelt att använda med många valmöjligheter så att jag på ett smidigt sätt kan få den personliga stilen som jag vill ha på boken. Trevlig hjälp och lätt att få support samt dessutom snabb leverans gör att jag rekommenderar Photohome till mina vänner. Som också blivit nöjda.

Ett litet tips innan du sätter igång med boken är att samla bilderna du skall använda i en mapp för att spara tid då man slipper hoppa mellan olika mappar. Man får då även en bättre översikt.

Yvonne Berget