Skip to main content

Så här säger våra kunder

Gutter
Block

Tack!

Vilken fin fotobok jag precis fått levererad ifrån er. Jag är så himla glad, det blir en jättefin present till min dotter på studenten. Den håller verkligen hög klass, lika fin som någon man hittar på Fotografiska här i Stockholm, nu blir man ju sugen att bara göra fler. Tusen tack för snyggt jobb, jättebra service och snabb leverans!
Trevlig sommar!

Caroline Wasberg

Ville bara tala om, att jag är förbannat nöjd!!! Fick min bok i tid innan sonen fyllde 20 år. Den uppfyller min önskan på kvalitet till 100% !!!!!!!!!!! Suveränt fint!! Har nu efterbeställt ytterligare två st böcker via er hemsida. Enkelt o bra verktyg har ni oxå för att göra böckerna, lätt att jobba och skapa och mycket enkelt att beställa! Det blir fler fotoböcker via er framledes  :-) Tack!!!

Malin Svensson

Vi har fått vår virtuella bok! REDAN!!! Vi har inte ord så det räcker. Vi är så tacksamma och imponerade, mest av att ni lyckas ge så professionell OCH personlig service. Ni vänder er ju inte bara till proffs, och glada amatörer som vi gör ju fler fel och behöver mer hjälp... Det är suveränt!!! Boken ser dessutom bra ut. Det blev extra fint med svarta sidor på insidan av omslaget. TACK!

Jean och Monica Benoit

TACK för ditt svar. Jag måste bara skriva att jag är så imponerad av dig och ditt företag. Detta är min femte bok. Har jag någon fråga eller problem så är det snabb service och det känns tryggt att ha med dig att göra. Böckerna blir dessutom kanonfina. Du ska veta att jag gör mycket reklam för Photohome. Alla jag reste tillsammans med i Indien fick t ex tipset att anlita er.

Maggan Lindgren

Jag gjorde min första fotobok för flera år sedan, och efter en hel del research föll valet på Photohome. Eftersom jag gjort alla mina fotoböcker här så är jag uppenbarligen nöjd med resultatet. Det jag kanske är mest nöjd med är deras lyhördhet och egenintresse att utveckla produkterna. Så nu är jag helt såld på deras papper Foto Lyx - LayFlat Photo Lustre med 6 färgstryck

Fotograf Håkan Dauvén

Det är helt klart! Photohome Designer är mycket lättanvänt. Jag startade programmet åt sonen och sa: -Säg till om du behöver hjälp med något! Några timmar senare var boken klar att beställa och det utan att sonen bett om hjälp en enda gång!

Lars-Erik Hall

Tack! Jag fick just första boken från er och … den är UNDERBAR!!!!!!!!! Fällde en tår till och med ...

Fotograf Jenny Tidemo 

Fantastisk fin kvalité och lättarbetat program där man lätt blandar standardmallar med egen design. Jag har boken liggande i väntrummet på min tandläkar-mottagning. Många är imponerade av den proffsiga kvalitén. Roligt att kunna rekommendera Photohome till andra.

Raija Hynynen-Svensson

Tusen miljoners triljoners tack, Patrik och Photohome! Ni har räddat min jul, nu när jag själv inte räckte till, helt otroligt! Ni är verkligen väl värda både en God jul och ett riktigt Gott nytt år! Mycket och många tacksamma hälsningar

Therese Petersson

Ett av de snyggaste nyhetsbreven jag sett, och jag gillar transparensen med en riktig svarsadress istället för en anonym noreply-adress! Snyggt!

Daniel Frenberg

Underbart smidigt program som var enkelt att jobba i, logiskt och inspirerande. Skönt att snabbt kunna tanka hem det, och sen jobba lite då och då. Ett underbart sätt att presentera sina bilder, och försöka förstärka dem med den layout man tycker passar. Det är egentligen endast ens egna kunskaper som sätter gränserna. Papperskvalité och tryck är hur bra som helst. Jag rekommenderar detta till alla. Amatörer som proffs. Ni är kanon. Att jobba med er känns problemfritt. Samma känsla som när man anlitar profslabbet Crimson. Högsta kvalitet och inget krångel.

Fotograf Per Knutsson

Vilken service! Snabba och klara besked, går den där lilla "extra milen". Kan bara varmt rekommenderas!

Anna Werner

Jag har provat flera fotoboksleverantörer. Det finns ingen som håller en så hög kvalitet som Photohome.

Mikael Drackner

Bästa färgåtergivningen av samtliga fotoböcker jag gjort själv och som jag sett andra gjort. INGEN som jag sett hittills har ens kommit i närheten av photohomes kvalitet! En snabb, vänlig och service-minded support.

Susanne Windebo

Man blir mycket väl bemött i supporten och programvaran är relativt smidig att jobba med och erbjuder stor frihet att personifiera sin fotobok! Det som gjorde att jag valde Photohome som leverantör för min fotobok var när jag såg att 1x.com gjort sin bok hos dem. Deras bilder är helt fantastiska och jag antar att de inte vill tumma på kvalitén som ju är det klart viktigaste!

Andreas Jonsson

Snabbt och personligt bemötande i såväl telefon som på mail. Mycket proffesionellt!

Elin Hedbrandh

Jag blev otroligt nöjd med resultatet! Det blev precis som jag tänkt mig. Kvalitén var jättebra - det blir verkligen som en riktig bok. Priset var också bra och boken kom som lovat. Dessutom vill jag ge ett plus för programvaran. Det var enkelt att greppa även för mig som inte är något datasnille. Jag planerar redan nästa bok och då är det förstås Photohome som gäller.

Elin Sandgren

Jag blev tipsad om Photohome av en vän. Det är jag glad för. Även om själva arbetet med boken tog lång tid, är Photohome Designer lätt att arbeta med. Man ser direkt hur det kommer att se ut och det finns många bilduppslagsvarianter att välja bland. Slutresultatet blev helt fantastiskt, över förväntan! Bra kvalité både på både bokens sidor och på bilderna. Den blir ett minne för livet! Nu tipsar även jag om Photohome. Jag är supernöjd! 

Jenny Hallenberg

Photohome gav mig det jag ville ha! Flexibilitet i mitt skapande, hög kvalitet i produkten som ger rättvisa åt färgerna och kanonskärpa. Samt inte minst en klockren service! 

Eric Thorén

Mailade suporten på en söndag och fick svar 1 timme senare. Det kallar jag support. Har aldrig stött på något sånt. 

Sebastian Wierzynski

Ett fantastisk tryck, mycket bättre än vad jag redan hade fått höra genom andra. Photohome har överträffat alla mina förväntningar, trycket är av mycket hög klass, vilket syns i boken som handlar om mat och whisky, den höga färgmättnaden klarade Photohome av utan någon som helst avvikelse. Med värme och engagemang känns Photohome unika i sitt bemötande till mig som kund. Att göra det bästa för mig trots att jag är en "liten" kund. Det är skillnaden som är värd varenda krona.

Per Helander

Idag fick jag äntligen min fotobok! Jag sprang ut till brevlådan och öppnade paketet med spänning. Däri låg den finaste fotobok jag någonsin sett, sprängfylld med mina fina minnen. Den såg precis ut som jag hade hoppats och det är en härlig känsla att äntligen ha den på pränt. Tusen tack Photohome!

Therese Berntsson

Fantastisk support! Ingenting är för svårt, eller för enkelt! Efter den första boken är man fast... ;-).

Arianne Isaksson

Som att prata med en kompis. All hjälp i världen när man behöver det. Strålande resultat som både jag fotografen och kunden är mycket nöjd med.

Fotograf Christer Svanberg

Bättre service har jag aldrig mött! Känner mig som den viktigaste kunden.

Rolf Gustafson

När det blir problem i skapandet av bok, då kliver Photohome upp ytterliggare en nivå tack vare sin support.

Bosse Ryhre

Snyggt tryck och fantastisk efterbearbetning. Känns riktigt!

IngMarie Bohmelin

Mycket intuitivt program, personligt bemötande och mycket hög kvalitet. Snyggt slutresultat helt enkelt!

Fotograf Stefan Almers

Måste tillägga att ni tillhandahåller en produkt med otroligt bra kvalité i både material, tryck och leverans. Du har en trogen kund som både rekommenderar andra och återkommer med fler beställningar.

Grafiker Johan Larsson

Det var grymt kul att skapa fotoboken, jag blev helt manisk! Jag valde att designa varje sida själv och inte använda några mallar, och därför tog det längre tid att skapa den än jag hade trott, men jag blev väldigt nöjd med resultatet. Programvaran var intuitiv och lättanvänd, och kvaliteten på boken är utmärkt. Rekommenderas!

Ylva Wridell

Photohome är ett företag som förstår seriösa fotografers krav på kvalitet. Leveranserna är jämna och bra och företaget har, trots sin lilla storlek, en mycket bra personlig service. Det känns som att Photohome verkligen är angelägna om att kunderna ska bli nöjda.

Staffan Ekengren

Lättanvänd mjukvara, bra kvalitet och otroligt snabb leverans. Detta var första gången jag använde Photohome och har hittills inget negativt att säga.  

Naturfotograf Peter Nilsson

Jag blev otroligt positivt överraskad över tryckkvaliteten i Photohomes fotoböcker. Allt blev precis som jag hade tänkt!!

Bella von Arnold

Otroligt bra support och både jag och brudparet är jättenöjda med kvaliten på trycket!

Fotograf Mattias Ram

Fantastisk service som vida överskred vad man kan förvänta sig. Snabb hjälp när jag kört fast och ett otroligt trevligt bemötande. Flexibla, lösningsbenägna och tillmötesgående när jag stod inför problemet att sidantalet överskred standardformatet. Photohome ställde glatt upp och testade vad som var möjligt.

Elisabeth Björkman

Resultatet blev perfekt! Bilderna i boken är precis som jag jobbat fram dom, inga differenser i färg, vitbalans, kontrast eller skärpa. Att boken i sig håller högsta kvalité gör ju heller inte bilderna sämre!

Anders Lundin

Boken har kommit. Ni är bäst! Toppenarbete av er. Det kommer att bli fler böcker framöver.

Nils Lundquist

Jag fick min bok idag. Och jag brast ut i tårar! Jag är så otroligt lycklig och jag är så in i norden stolt över mig själv! Det har tagit många månader att genomföra detta projekt. Men just nu sitter jag och håller i världens finaste bok som jag själv har skrivit. Jag är så nöjd med eran hemsida, jag är så nöjd över eran kvalité på böckerna. Jag ska helt klart rekommendera er sida till mina vänner. Två av dom har redan följt mitt råd! Jag måste verkligen tacka dig för alla dina svar på mina frågor och för att ni har haft sån bra kontakt till era kunder. Så fort man undrar någonting så har det tagit mindre än fem minuter så har man fått reda på svaret. Det uppskattas verkligen!

Elin Griberg Lindkvist

Tusen tack för allt! Och tusen tack för den finaste boken. Imorgon ska jag stolt lämna in boken till min lärare så han kan betygsätta den. Efter att ha provat fem andra fotoboks-program och hela tiden misslyckats lyckades jag hitta Photohome genom en testsida. Det var avancerat men ändå väldigt enkelt och jag är mycket nöjd.

Margaretha Andersson

Tänkt att man kan göra en egen bok även utan erfarenhet av dataprogram! Det tog mig en dag att göra boken och jag fick snabbt svar från supporten på frågan som jag skickade in. Tack för bra service!

Camilla Ståhlberg

Jag är stor beundrare av hur snabbt ni hjälper till när man behöver hjälp för att komma vidare, har till och med fått svar via mail på någon minut en sen lördagkväll! Fantastiskt att så enkelt kunna göra egna, underbara professionella böcker av de bilder som alla nu har i mängder hemma på datorn. Tänk att på detta enkla sätt kunna lyfta fram sina bästa ögonblick och förmedla till andra, det känns som ett privilegium, som inte fanns möjlighet till för bara några år sen. 

Eva Gunnholt

När jag fick resultatet i min hand var jag tvungen att åka runt till mina vänner och visa. Häftigt. Rejäla pärmar, snyggt tryck och bra papper.

Naturfotograf Mats Andersson

Jag vill berömma er för den senaste fotoboken som ni skickade mig, Dagar i Fuseta. Jag har testat en rad andra företag i samma ärende, alla levererade mig mer eller mindre misslyckade produkter. Photohomes bok var av hög kvalitet. Bilderna blev nästan precis som i verkligheten. Och det var enkelt för mig att göra boken med det både flexibla och logiska program som ni har. Hög kvalitet på bilderna är av största betydelse för mig eftersom det är målade tavlor som fyller mina böcker. Jag finner fotoböckerna användbara i mina relationer till kunder och gallerier. Att kunna presentera en bok med mina tavlor gör det enklare att föra en dialog med dem. Stort tack för den fina boken ni gjorde för mig.

Konstnär Sigmund Ström 

Jag har gjort en mängd böcker hos Photohome genom åren. Åt en mäklare, som jobbar med större objekt som slott och herrgårdar, har jag fotograferat och tagit fram prospekt som Photohome tryckt. Upplagan har legat på 50 ex per objekt. Böckerna har alltid levererats i tid och sett ut som jag och min uppdragsgivare önskat. Programmet är användarvänligt och mycket flexibelt. Jag uppskattar verkligen att det fungerar bra på Mac också. Jag har även gjort ett antal böcker för min egen räkning och jag blir aldrig besviken.

Fotograf Christer Vallstrand

Hemsidan är väldigt proffsigt gjord med bra funktioner. Det är lättanvänt och vackert designat. Fototävlingen är också bra och det är kul att man snabbt kan visa resultatet på nätet för alla.

Mehrdad Modiri

Photohome designer är mycket bra, enkelt ett jobba med, lätt att lära och med fantastiska möjligheter att utan avancerade hjälpmedel få sidorna som man vill. Till ett hyggligt pris.

Erik Widén

Vill bara berätta, att vi blev jättenöjda med vår bok "Lättorpsminnen". Den har fått så mycket beröm av Kerstins kusiner, som i de flesta fall köpt boken både till sig själva och sina barn - och någon t.o.m. till sina barnbarn. En av släktingarna är informatör på Göteborgs universitet. Han tyckte att det var väldigt fin kvalitet på bokbandet.  Vår son är grafisk formgivare och även han var nöjd: "Det blev ju fint!" sa han efter att ha granskat än det ena och än det andra. Så vi vill framföra vårt  ♡hjärtliga♡  tack för er del i projektet. Och särskilt för bra bemötande och att ni visar att ni är angelägna om nöjda kunder. Vi rekommenderar Photohome till andra, som blir sugna på att göra liknande böcker.

Folke och Kerstin Thorburn

Jag har beställt en bok tidigare från Photohome och var mycket nöjd med reslutatet. Programvaran är enkel att förstå och böckerna håller mycket hög kvalitet! Fint papper och fina färger. Dessutom får man svar snabbt om man har några frågor. Fantastiskt bra att kunna hämta inspiration från andra böcker. Jag kommer göra många fler böcker.

Hanna Mia Persson

Suveränt verktyg för att skapa fotobok. Riktigt bra och snabb support!

Johan Almers

Fick min fotobok idag med posten. Jag säger bara - Ni är bäst! Vilket fint arbete! Jag är jättenöjd och kommer snart tillbaka med fler grejor.

Nils Lundqvist

Helheten med ett mycket bra program att arbeta i och sedan fortsättningen med enkel beställning och möjligheten att se och dela med sig av sina alster via mina sidor är det som jag upplever som en enda stor positiv upplevelse.

Niklas Johansson

Fantastisk support. Svar direkt när man ringer och skickar mail. Dessutom mycket kundvänlig och trevlig personal som i mitt fall över förväntan har tillgodosett mina önskningar.

Malena Loberg Haarhaus

Helt underbar sida, jag visste inte att den fanns. Roligare kan det inte bli, när jag själv kan sätta ihop albumet som jag själv vill. Jag menar verkligen det. Allt är gjort med omtänksamhet.

Faton Lushaku

Man tog hand om min pro ansökan fast att man var utomlands på semester, för att jag skulle kunna dra nytta av medlemskapets fördelar redan vid min fösta beställning. Det är service det! 

Fotograf Mimmi Öxne

Väldigt bra support, trevligt och hjälpsamt bemötande. Man kan ringa eller maila flera gånger och få snabba svar. Jag gjorde min bok genom PDF, vilket passade mig perfekt. Då finns det speciella dokument på hemsidan med all info man behöver.

Mitra Ekström

Programvaran för att formge boken är kanonbra; det är lätt att göra egna inställningar vid behov. Hemsidan ger bra tips och instruktioner till hur man kan sätta ihop en bok och dom färdiga böckerna som man kan bläddra i var en inspirationskälla helt klart.

Henrik Karhu

Snabba, bra kvalitet på böckerna. Trevlig och lättnavigerat layout program. Bra hemsida. Lätta att få kontakt med. Kunniga och tillmöteskommande. 

Fotograf Lars Dahsltröm

Det har blivit en del böcker nu. Programmet är helt felfritt i och med att man kan använda färgprofiler, pdf:er och en enkel hantering. Bra bindning och bra tryck. Helt nöjd. 

Henry Ståhle

Boken håller mycket hög kvalitet, och färgmässigt stämmer den bra överens med mitt material på skärmen. Layoutprogrammet funkar bra och jag är jätte glad att man kan ange exakt position på bilderna genom att skriva in värden för x- och y-position. Programmet ger många möjligheter till kreativ frihet samtidigt som det finns bra mallar att utgå från.

Johanna Stolpe

Personlig och enkel kommunikation gör att det blir behagligt att jobba med Photohome. Både personal och böcker håller vad de lovar. Ville kontrollera med Åreboken om svartvita bilder i olika nyanser fungerade med Photohome, och det gjorde det utan problem. Återgivningen av bilderna var mycket bra.

Fotograf Ola Rockberg

Ett kanonval. Med Photohome går allt som en dans. Bra program och jättefin support.

Fotograf Stefan Örtenblad

I samband med uppstarten gjorde jag omfattande research. Photohomes hemsida gav bra och överskådlig information. Programvaran för montering av text och bilder var lätt att lära sig och gav samtidigt många möjligheter. En positiv detalj är "bildalarmet" som talar om när bildernas kvalitet är för dålig. Det färdiga resultatet blev överraskande bra. Trots gamla bilder av blandad kvalitet är tryckkvaliteten mycket hög. Bilder återges på ett utmärkt sätt och boken ger ett professionellt intryck.

Mikael Hallgren

Tillmötesgående kundtjänst, fin bildkvalitet och lättarbetad men inte för enkel mjukvara.

Robert Larsson

Programvaran är enkel och rolig att jobba med, kvalitén på böckerna är perfekt och kundtjänsten snabb och tillmötesgående.  

Robin Bylund

Väldigt enkelt redigeringsprogram att arbeta i. Vi tyckte framför allt om att vi kunde skapa egna mallar precis så som vi ville ha dem. De har väldigt bra kundservice och hela företaget känns personligt. Vi är jättenöjda med kvalitén.

Angelica Persson Bodgren

Härligt enkelt att arbeta fram ett komplett fotoalbum. Med professionell granskning får man bra och konstruktiv feedback på bildkvalitet och layout för sin bildproduktion!

Henrik Holmberg

Otroligt bra kvalitet på produkterna.

Formgivare Daniel Baumgardt

Tusen tack för snabb och engagerad service. Och ett superresultat!!! Jag är jättenöjd och återkommer gärna. Fast då med bättre leveransmarginal, det lovar jag ;-) 

Bengt Samuelsson

Smidigt när man väl förstår hur man ska göra och det går relativt fort. Enkel programvara som samtidigt har allt man kan tänka sig behöva. Snygga stilrena mallar som sätter bilden i fokus, samtidigt flexibelt då det är möjligt att importera bilder med den layout man själv gjort i exempelvis Photoshop. Bra instruktioner och inspirerande exempel på hemsidan. Snabb återkoppling och god service vid kontakt.

Louisa Sundell

Photohome Designer är intuitivt och lättarbetat. Jag fick en problemfri resa fram till mitt slutresultat vilket är första gången av de program jag hittills använt

Peter Vahlersvik

Arbetet med boken har varit jätteroligt, det har tagit lång tid att få ihop allt material, jag har letat i lådor både på vind och källare. När mitt arbete var gjort och jag slutligen skickade in det var jag så himla nervös över resultatet, jag hade ju inte sett något från Photohome innan utan gick endast på det material de visar på hemsidan. När boken kom exakt på utsatt dag blev jag så himla glad, den är så exklusiv, överträffade mina förväntningar och blev en fantastisk gåva att ge till min dotter.

Caroline Wasberg

Jag har tidigare provat flera olika företags fotobokserbjudanden, men har nu till slut fastnat för Photohome - programmet är överlägset de andra jag testat, främst i flexibilitet vilket gör att jag kan få precis det resultat jag vill ha. :-)

Malin Kihlström

Photohome var ett sjävklart val för Exposure Expeditions då vi sätter kvaliteten allra främst. Photohome har hjälpt oss genom sina verktyg att göra snygga produkter som vår kunder tycker mycket om.

Naturfotograf Magnus Lundgren

Mycket flexibelt program om man själv vill kunna påverka slutprodukten. Mycket klart och tydligt beställningsförfarande. Ger ett alltigenom proffsigt intryck.

Hans-Gustaf Ekholm

Mycket lättanvänt program som gör att man slipper använda Adobe InDesign som är ganska tidskrävande. Support är mycket snabb och jag fick hjälp med färgprofil. Hemsidan är mycket lätt att navigera runt och kul att se andras exempel böcker för att få inspiration.

Fotograf Mats Öhlund

Photohome gav mig möjlighet att utforma min bok efter mina egna önskemål, genom att erbjuda kunderna att lämna in egen pdf. Kan även konstatera att servicen var oerhört bra. Jag fick alltid svar på mina frågor, till skillnad från andra ställen jag haft kontakt med där service och kommunikation ofta varit ett problem. 

Mia Pääsuke

Snyggt, lätt verktyg att skapa något ytterst personligt Kan inte ens klaga på servicen... Snabbt svar på mitt mail där jag beskrev att jag var orolig för suddiga bilder. Hon som svarade på mina funderingar erbjöd t.o.m. att jag kunde maila en bild som hon personligen kunde titta på :-)

Josefine Matti

Fantastisk kvalitet och den bästa kundtjänst jag träffat på! Fick lite färgfel i boken och ny bok i brevlådan på några dagar, inget gnäll och inga extra kostnader. :)

Cecilia Reutervik

Programvaran Photohome Designer är fantastisk att använda - lätt att lära sig utan att vara simpel. Utan föregående introduktion kan man utan svårigheter omvandla visioner till realitet och göra snygga bild- och textkompositioner. Bra sidöverblick i nederkant där man kan se helheten ta form. Perfekt för allt bokskapande!

Karin Fredén

Väldigt enkelt att sätta sin egen prägel på boken, lätt att hitta svar på frågor och lätt att navigera på hemsidan.

Melinda Sjödin

Otroligt lätt program. Man behöver inte kunna något om indesign. Här kan man få det som man vill och det är bara inspirationen som sätter stopp.

Marie-Louise Lundgren

Snyggt!Resultatet blev över förväntan! Min fotobok är i mycket god kvalitét och känns exklusiv. Hemsidan ser seriös och trovärdig ut. 

Amanda Pettersson

Väldigt smidigt och lättanvändligt program. Väldigt bra textfunktioner och bra med alla mallar man kan använda!

Susanna Ander

Enkelheten med programmet inspirerar till att göra fler böcker. Först skall du över en liten inlärningströskel. Har man dock läst den kortfattade manualen och sen börjar dra i spakarna så kommer man fort framåt. Supporten är också bra som svarar snabbt och hjälper till i frågor man inte får svar på via hemsidan.

Fotograf Fredrik Henning

Har nu gjort flera fotoböcker och ALLA har hållit en toppenkvalité både gällande tryck och papper i böckerna. Har blivit mer än nöjd med alla böckerna. Programmet är enkelt att använda med många valmöjligheter så att jag på ett smidigt sätt kan få den personliga stilen som jag vill ha på boken. Trevlig hjälp och lätt att få support samt dessutom snabb leverans gör att jag rekommenderar Photohome till mina vänner. Som också blivit nöjda.

Yvonne Berget

Tack för en super snabb leverans :) Böckerna är som vanligt över förväntan.

Andreas Hellgren

Tryckkvaliteten hos Photohome är mycket hög. Även bilder som inte ser mycket ut för världen i orginal går ofta att förbättra, förstora och få väldigt fina i tryck. Jag uppskattar också möjligheten att kunna visa böckerna virtuellt. Vissa frågor som jag har haft har lösts snabbt och enkelt via ett telefonsamtal.

Författare Pia Hintze

Photohome är det enda alternativet för oss när det gäller att skapa och föreviga våra fotominnen. Med en snabb support och en digital fotobok får man verkligen värde för pengarna.

Helena Norén

Innan jag bestämde mig för Photohome så hade jag läst några artiklar om test av olika firmor som gör fotoböcker. Photohome hade bäst resultat. Deras hemsida är enkel och klar och jag uppskattar mycket tips som man får genom att "bläddra" igenom de olika typerna av böcker. Intressant att se vilka som nomineras till månadens bok. Ett par frågor som jag ställde till support fick jag svar på nästan direkt.

Monica Benoit

Ett minne av en helt fantastisk dag! Tänkte att det vore en utmaning att göra sin egen fotobok, istället för att köpa tjänsten direkt från fotograf. Sökte och tittade runt en del på nätet innan jag bestämde mig för Photohome. Den här sidan hade den design och proffsighet som jag var ute efter. Läste en recension på en fotosida att programvaran var lätthanterlig och kvaliteten på slutprodukten var av mycket god kvalitet. Att göra egna fotoböcker borde verkligen fler testa!

Rebecka Molid

Väldigt lättarbetat program och massa möjligheter att skapa en bok precis om man själv vill ha den. Med ett resultat som var långt över förväntat för min första fotobok.

Jonas Persson

Redan sedan vi gjorde vår första fotobok här hos Photohome har detta varit vårt absoluta favoritval när det gäller att dokumentera våra resor. Kvalitén är mycket hög. 

Mikael Hansson

Professionell hemsida och program och vänlig, snabb och konstruktiv hjälp med granskning och förfrågningar.

Karl Smedstad

Det har varit en stor glädje att få göra sin första fotobok på nätet. Programmet har varit lätt att jobba med och på dom få frågorna jag ställt supporten har jag fått snabbt svar och kunnat jobba vidare. Nu väntar jag med stor spänning att få se hur boken blir i tryck!

Berit Djuse

Framför allt otroligt bra kvalitet på sina produkter. Fullgod kundservice och användarvänligt program för att kunna göra egna fotoböcker av hög klass.

Emanuel Klintefelt

Efter att nyligen skilt mig har jag sämre ekonomiska möjligheter att köpa fina tackpresenter, men med ett fåtal mobilbilder av tvivelaktig kvalitet och Photohomes prisvärda superenkla album fick jag tacka ändå. Hurra :). 

Therese Rosander

Med dagens teknik är det ju möjligt att producera böcker av hög teknisk kvalitet i små upplagor och till en kostnad som folk har råd med. Flera producerar fotoböcker men ingen kunde konkurrera med Photohome om pris, kvalitet och service. Speciellt bildkvaliteten imponerar mycket. Och servicen. AnnCharlotte på Photohome gjorde ett mycket fint jobb med att finslipa designen, hennes insats innebar skillnaden mellan en bok och en snygg bok.

Åke Fredriksson