Skip to main content

"... man kan göra en fotobok till en kostnad som underskrider vad det kostar att göra ett fotoalbum."

Kundens egna ord

Om boken: Att resa till Antarktis är en dröm för många. Vi tog chansen och gjorde verklighet av drömmen. För att kunna minnas tillbaka och visa Antarktis för familj och vänner gjorde vi en fotobok med några av alla de foton vi tog på resan. Boken beskriver i sina olika delar vad man ser och upplever på resan. Medpassagerare, aktiviteter, vit is, blå is, röd is samt natur och inte minst djurlivet.

Om Photohome: Vi har inte mött någon som har sett våra fotoböcker från Photohome, som inte är imponerad av tryckkvaliten, layoutmöjligheterna och ofta bara att man kan göra en fotobok till en kostnad som underskrider vad det kostar att göra ett fotoalbum. Att vi själva har gjort flera Photohome-böcker säger allt om hur nöjda vi är med programvaran och tryckkvaliten.

Tips: Vårt första tips är att ta många bilder. Fler bilder att välja mellan gör alla fotoböcker bättre. Nackdelen är att det blir många bilder att sortera. Vårt andra tips är att sortera och gruppera bilderna innan arbetet med fotoboken påbörjas. Det underlättar arbetet med boken om bilderna har en struktur och är lite färre till antalet innan man väljer vilka bilder som skall vara på vilken sida

Thomas Lundgren