Skip to main content

JAG ÄR IMPONERAD

I våras föddes tanken på att skapa en ny fotobok med tidigare opublicerade bilder. En bok bara för mig själv och min familj. Jag kontaktade Photohome som ställde upp med genial programvara och generös support.

Med boken i hand är det svårt att tro det kan bli bättre. Tryck och utförande är imponerande! Med välbehag kan jag nu bläddra bland bilderna. Och minnas.

Naturfotograf Jan Grahn


ALLA KAN GÖRA EN FOTOBOK

Fotoböcker blir bestående minnen. Lätta att göra, kul att visa. Att komma igång är halva jobbet. Och det tar bara några minuter.

VAD SKALL DIN HANDLA OM?

Resan, bröllopet, barnen, året som gick eller bara en utflykt? Inget ämne är för stort, eller litet, för en fotobok. Välj något som engagerar dig just nu. 

GLÄDJE I GENERATIONER

Att göra fotoböcker är bästa sättet att föreviga viktiga bilder. Med en fotobok kan du och andra njuta av bilderna, både nu och senare i livet.

Om 40 år kommer Erik stolt att visa den här fotoboken för sina barn. Originalbilden kommer han sannolikt inte ha kvar.

PERSONLIG SUPPORT

Läs vår FAQ, de flesta svaren finns där. Om inte, kontakta oss via mail eller telefon, så svarar vi så snabbt vi kan. Ofta även på kvällar och helger. 

SVENSK PRODUKTION

Vi producerar i Sverige. Främst av kvalitets- och miljöskäl, men också för att det gör oss mer flexibla och unika i en utlandsdominerad bransch.

GARANTERAD STYRKA

Vi var först i Sverige med PUR-limning. Det ger våra böcker överlägsen styrka och hållbarhet. Det garanterar vi.

PAPPER MED KÄNSLA

Vi erbjuder sex olika pappersval. Noga utvalda för bästa känsla, livslängd och bildkvalitet. Gör ditt val i kundvagnen.

FOTOLYX FÖR FINSMAKARE

Välj Fotolyx-papper så trycks din bok på ett exklusivt 216 grams layflat-papper med matt fotofinish och 6-färgstryck. När endast det bästa är gott nog.

Fotolyx erbjuds i hårdbundna böcker på max 80 sidor i formaten SQ XL, SQ-M, LA-L samt PO-XL.  

Gör din egen fotobok ...

.. om precis vad du vill. En bok om resan, bröllopet, barnen, året som gick eller helgens utflykt. Inget ämne är för stort eller litet för en fotobok.

Fotoböcker är enkla att göra och snygga att visa. En smart försäkring mot riskerna med att bara lagra dina bilder på datorn. En fotobok låter dig njuta av bilderna både nu och senare i livet.

9 bokformat standard

Skapa din personliga fotobok - välj mellan 10 olika bokformat och 4 olika bindningsval - med hjälp av vår lovordade programvara Photohome Designer. Den är gratis och fungerar lika bra på PC som Mac. 

BÖRJA HÄR - HÄMTA PHOTOHOME DESIGNER

Du kan även designa din fotobok i InDesign eller Lightroom om du föredrar det. Se menyn till vänster.