Skip to main content

”Att göra en fotobok är jätteroligt, man känner sig lite proffsig”

New England är en vacker del av USA, särskilt populärt på hösten då löven visar sina allra finaste färger. Vi valde att resa i slutet av september-början av oktober. Väl hemma igen hade jag en enorm mängd digitala bilder att jobba med, och jag ville förstås "föreviga" vår resa på ett bra sätt. En arbetskamrat hade tidigare visat mig en fin fotobok som hon gjort av bilder från sin resa till Skottland, och det var nog hon som inspirerade mig.

Att göra en fotobok är jätteroligt, man känner sig lite proffsig när man håller på och redigerar sida efter sida och testar olika alternativ. Photohome är otroligt lätt att jobba med, man väljer en mall, följer en beskrivning steg för steg och vips så har man en bok! Det är faktiskt så lätt.

De vänner vi visat boken tror först inte att man gjort den själv, men när dom inser att man verkligen har det blir dom faktiskt ganska imponerade. Nu har vi en fin bok med bilder från vår minnesvärda resa som vi kan visa gång på gång och vem vet, kanske jag också lyckas inspirera någon.

Towe Lindell