Skip to main content

Drömresan till Etiopien

Jag och en klasskompis hamnade i Etiopien under två veckor i samband med ett projektarbete i skolan. Fotoboken är en produkt av resan och självaste projektarbetet. Jag har valt ut bilder som jag tycker visar bäst vad vi såg och vad vi gjorde. Jag gjorde den mest för min egen skull, som ett fint minne att ha senare i livet och som en påminnelse om vad jag faktiskt lärde mig under resan. Men även för att ge andra en inblick i vad Etiopien har att erbjuda.

Photohome gav mig stora möjligheter att utforma min bok efter mina önskemål. Detta bland annat genom att erbjuda kunderna att lämna in egna pdf:er. Kan även konstatera att servicen var oerhört bra och jag fick alltid svar på mina frågor, tillskillnad från andra ställen jag haft kontakt med, där service och kommunikation varit ett problem. För en elev som mig, så har just den goda servicen och kommunikationen varit till stor hjälp! Har precis beställt min första produkt från Photohome, så vet inget om själva resultatet än, men jag är övertygad om att jag kommer bli mer än nöjd!

Tips: Om du som jag, gör en fotobok fritt i pdf, så kan jag tipsa om att i projektets början välja företag att jobba med. Alla ställen har sina egna mått och krav. En A4 är inte alltid lika stor överallt. På så sätt arbetar du rätt redan från början av arbetet och slipper justera mått senare

Mia Pääsuke