Skip to main content

Strukturerade finpapper för exklusivare fotoböcker

 

För entusiaster och kvalitetsmedvetna, eller bara er som vill prova något nytt! Inom kort lanserar vi två helt nya strukturerade pappersalternativ som skänker dina fotoböcker en unik och exklusiv känsla.

De kommer erbjudas i alla bokformat, för böcker med maximalt 80 sidor. Enhetspris 90kr/bok. Släpps 5:e december, möjligtvis tidigare.

Utsnitten nedan visar strukturen jämfört med vårt silkesmatta standardpapper (sist). Som alltid, färgen på skärm är inte nödvändigtvis rättvisande jämfört med den verkliga upplevelsen. Önskar ni pappersprov så maila oss på support@photohome.se så postar vi dem så snart som möjligt.

Constellation Snow 170g är ett vitt, strukturerat papper med längs och tvärgående räfflor som ger en påkostat exklusiv känsla.

Strukturerat Constellation Snow Close-up

Tintoretto Gesso 200g är ett mycket svagt crème-tonat papper med lätt bucklig struktur och tydlig fine-art känsla. Det passar bröllop, kanske historiska böcker och inte minst våra linnefärgade textil omslag perfekt.

Strukturerat Tintoretto Gesso Close-up

MultiArt Silk 170/200/250 g (close-up ovan) är förstås fortfarande vårt noga utvalda standardpapper, som ger en vit, slät och behaglig upplevelse som passar de flesta böcker.  

Standardpapper MultiArt Silk Close-up

Hoppas ni vill prova! Har ni frågor är det bara att höra av er.

Foton ovan: Anders Bauer