Skip to main content

Björnarnas berg

Håkan Vargas driver en vildmarkslodge i Finnskogsriket i Hälsingland. Med en stark inriktning på att se och fotografera björnar i sin naturliga míljö. Som Sveriges sannolikt meste björnfotograf, efter 20 års verksamhet, bestämde sig Håkan för att det var dags att göra en stor fotobok. För att berätta historien om hur allt startade och hur det gått. Men framför allt för att visa sina älskade björnar. 

Jag valde Photohome för att göra en ”provbok” inför en större upplaga. Tack vare deras program kunde jag styra utseendet efter helt egna ideér. Programmet innehåller utmärkta mallar men går att utnyttja på många andra sätt. Jag arbetade fram en bok som inte motsvarade något förutbestämt programmässigt, och fick fram en i mina ögon unik och trevlig layout. Frågor som uppstod under arbetets gång löstes via en support som var enastående. Därför valde jag Photohome även för tryckningen av den större upplagan. Den sköttes verkligen fackmannamässigt. Uppstod det frågor så var det snabba svarstider, och i slutänden ett fantastiskt tryck. Boken uppskattas av många, … inte minst av mig själv!  

 Håkan Vargas

En imponerande bok på 170 sidor i formatet 31x31 cm. Nu i helgen kan ni se den i Photohomes monter eller i Håkans egen monter på Fotomässan 6-8 november. Välkomna!