Skip to main content

"Det var väldigt roligt och samtidigt väldigt lätt att designa sidorna."

Kundens egna ord

Om boken: "Vi gjorde en fantastisk resa till Sydafrika i januari-februari 2008. Resan var uppdelad i 3 etapper: Drakensbergen/Krüger parken, Kapstaden med omnejd och Oudtshorn. Vi tyckte att många av bilderna blev så bra att vi ville bevara dem på ett sätt som gjorde det enkelt att plocka fram samtidigt som att kvaliteten blev hög. Därför var vanliga foton inte något bra val. Att däremot få hela sin resa i en inbunden bok och med bra papperskvalitet, det föll oss i smaken."

Om Photohome: "Att det blev just Photohome beror på att vi är medlemmar i Resguiden.se och den vägen fick ett erbjudande att prova Photohome. Det var väldigt roligt och samtidigt väldigt lätt att designa sidorna. Framförallt att man inte själv behövde ändra storleken på bilderna, utan det görs automatiskt av den mall man använder på sidan."

Tips: "Vi är nöjda med hur vi fått ihop vår bok. Vad vi kom på i efterhand var att vi gott kunde ha haft ett uppslag där en bild kunde ha fått agera bakgrundsbild istället för svart bakgrund som vi kört genomgående. På den bakgrundsbilden kunde vi då ha lagt ut mindre bilder."

Mikael och Lotta Hansson