Skip to main content

Större upplagor ger alltid lägre pris

Med digital teknik elimineras traditionella startkostnader för bokproduktion. På så vis är det idag möjligt att producera högkvalitativa fotoböcker i enstaka exemplar till tidigare otänkbart låga priser. Fantastiskt bra! Den rörliga kostnaden är dock relativt hög och konstant, vilket blir ett problem om man vill göra mellan 30 och 300 böcker. 

För att kringgå det problemet och kunna erbjuda den förväntat fallande priskurvan har vi utvecklat en hybrid produktionsteknik. Genom att kombinera rätt tryckteknik, effektiv pre-press och för upplagan lämpligaste efterbearbetningsprocesser kan vi erbjuda fallande priser på alla typer av upplagor.

Därmed kan du glömma begrepp som ”minimiupplaga” och istället vänja dig vid friheten att kunna beställa exakt det antal böcker du behöver och alltid till ett rimligt pris.

I prislistan anger vi en rabattrappa för olika upplagor som ett ungefärligt intervall. Den lägre av dessa rabatter dras alltid automatiskt i kundvagnen. Vissa kombinationer av format, typ av bindning och antal sidor kan ge ännu högre rabatt, därav intervallet.

Vill du veta vad som gäller för just din bok, och det handlar om mer än 30 böcker, så kontakta oss för en offert här.