Skip to main content

” ... fått allmänt gott omdöme runt om på nätet”

”Kärlek och tacksamhet kan visas på väldig många olika sätt och jag valde att ge dem det som betyder mest för mig. Mina fotografier.”

Om Photohome: ”Efter att jag bestämt mig för att ge bort en fotobok så började jag forska lite i hur det rent praktisk skulle genomföras. Surfade runt lite på nätet och hittade raskt flera olika företag som erbjöd fotoböcker men bestämde mig ganska snabbt för Photohome. Dels för att de verkade ha ett smidigt designverktyg och för att de verkade ha fått allmänt gott omdöme runt om på nätet. Boken blev väl mottagen såväl av mina föräldrar som av vänner och kollegor. Det förekom t.o.m. några små glädjetårar. Så här i efterhand är jag väldigt nöjd med resultatet och kommer fortsätta att välja Photohome som leverantör av mina fotoböcker.”

Tips: "Jag valde att dela in min bok i olika kapitel, så att läsaren skulle kunna känna ett samband mellan bilderna trots att de innehöll väldigt olika motiv. Våga designa, även om du inte kan något om design och layout. Ser det inte bra ut så kan du alltid göra om, och om det blir bra så höjer det helhetsintrycket i mängder. Vill även tipsa om att inte använda allt för högupplösta bilder då bok-filen blir ganska stor och tungarbetad om man använder många bilder."

David Gustavsson