Skip to main content

”... inte alls lika låst till mallar och bildstorlekar som i andra liknande program.”

Kundens egna ord

Om boken: Bilderna till den här fotoboken togs i Drottningholms slottspark. Det var en fantastisk solig höstdag med många vackra färger. En del bilder lektes fram i samförstånd med brudparet, exempelvis lövkastningen och golfbilderna. Andra som gruppbilderna planerades lite noggrannare. Att i bokform få arrangera bilderna som en berättelse, är för mig som fotograf väldigt tilltalande och även mycket uppskattat hos kunden!

Om Photohome: Det jag snabbt lade märke till var friheten i Photohomes programvara. Man var inte alls lika låst till mallar och bildstorlekar som i andra liknande program. Friheten att kunna placera bilderna exakt var man ville, i precis den storleken som passade, påverkade kreativiteten positivt. Att sedan trycket på den färdiga boken var av mycket hög kvalitet gjorde beslutet att välja Photohome enkelt.

Tips: Gör gärna en enkel skiss av boken innan du börjar jobba i programmet. Tänk igenom i vilken ordning du vill placera bilderna och hur många bilder du vill ha på varje sida. Ju mer du planerar i förväg desto enklare blir det att göra boken.

Fotograf Lena Hammar