Skip to main content

"Ett företag som förstår seriösa fotografers krav på kvalitet"

Jag tycker om att fotografera olika saker; det kan vara allt från motocross och barn till stadsmiljöer och bröllop. Det är ett bra sätt att utveckla sin fotografering och så småningom komma fram till vilken typ av motiv som är roligast. Genom Photohome har jag skapat en liten serie av böcker, under namnet "Genom blåa ögon", som alla innehåller kapitel med helt olika typer av bilder. Det kan närmast jämföras med en utbyggd portfolio - ett sätt att visa bredden i min fotografering. Därför har jag bland annat valt stillsamma vinterbilder från Visby, streetbilder tagna i New York och actionfoton från en motocrosstävling. Det här är den tredje och senaste boken jag har gjort - och den kommer garanterat följas av fler.  

Photohome är ett företag som förstår seriösa fotografers krav på kvalitet. Leveranserna är jämna och bra och företaget har, trots sin lilla storlek, en mycket bra personlig service. Det känns som att Photohome verkligen är angelägna om att kunderna ska bli nöjda.

Tips: Våga dra på bilder - det är ett av mina främsta råd. Många bilder vinner på att presenteras i ganska stort format, något jag har försökt att ta fasta på. I en fotobok föredrar jag ofta att välja större, men färre, bilder istället för att publicera många små.

Staffan Ekengren