Skip to main content
Vi behöver din e-postadress för att kunna meddela
om uppdateringar och annan information om Photohome Designer.
LADDA NER PHOTOHOME DESIGNER FÖR WINDOWS

Jag har läst och godkänner villkor.

Version: 7.49, 52.05 MB | Klicka här för version för Mac OS X | Systemkrav

Hämta vår programvara för fotoböcker

Photohome Designer är en lättanvänd men kraftfull programvara för att designa fotoböcker direkt på din PC eller Mac. Den är gratis, lätt att installera och rolig att använda. 

[DOWNLOADER]

Skapa enkelt och flexibelt

Du når alla bildmappar på din dator direkt i programmet. Du skapar sidor i boken genom att dra-och-släppa bilder där du vill ha dem, sen förstora, beskära, flytta, och vrida på dem som du vill. Till din hjälp finns ett stort bibliotek av snygga sidmallar som du kan använda som de är, modifiera vidare eller naturligtvis strunta i helt om du föredrar att skapa din layout helt själv. Bakgrunder, bildramar, skuggor, transparens m.m. är lätt att addera. Texter lägger du in precis där du vill. Programmet stödjer alla typsnitt på din dator.

Avancerade möjligheter

Photohome Designer lovordas för sin enkelhet och för att det erbjuder ovanligt stora frihetsgrader i hanteringen av både text och bild. I expertläget och via exempelvis högerklicksmenyer och ikonen Egenskaper kan du styra det mesta i detalj.

För närmare instruktioner, läs gärna vår Manual och titta igenom Frågor och svar

Prova - programmet är gratis

Klicka på knappen längst upp på sidan så startar nedladdningen av installationsfilen till din dator. Klicka på den filen för att installera programmet. Öppna sen programmet så kan du i lugn och ro upptäcka hur enkelt och roligt det är att göra fotoböcker.

Om det inte fungerar

Senaste programversionen fungerar ibland inte på äldre operativsystem för Mac. Vi rekommenderar då att du uppgraderar ditt operativsystem, men vill du inte det så kan du istället hämta en äldre version av programmet här