Skip to main content

"Underbart smidigt program, enkelt att jobba i, logiskt och inspirerande."

Den här boken har jag gjort på mina döttrar Ella (4) och Filippa (2). Från 2010 när Filippa föddes och fram till idag. Boken är till dem, att bläddra i när de blir större. Men boken är även till svärmor, som nästan tjatat hål i huvudet på mig att få en bildbok på barnbarnen. Boken är hennes 70-årspresent.

Underbart smidigt program som var enkelt att jobba i, logiskt och inspirerande. Skönt att snabbt kunna tanka hem det, och sen jobba lite då och då. Ett underbart sätt att presentera sina bilder, och försöka förstärka dem med den layout man tycker passar. Det är egentligen endast ens egna kunskaper som sätter gränserna. Papperskvallitét och tryck är hur bra som helst. Ni är kanon. Att jobba med er känns problemfritt. Högsta kvalitet och inget krångel.

Jag rekommenderar detta till alla. Amatörer som proffs.

Tips: Kombinera ett fåtal typsnitt. Några som passar fint ihop, och eller skapar spänning. Se till att skapa dynamik på uppslagen. Dra vissa bra bilder stort, blanda upp med mindre. Blanda färg med svart vitt. Hämta inspiration från magasin eller trycksaker du gillar. 

Per Knutsson