Skip to main content

"... smidigaste sättet att spara bilder för framtiden, och samtidigt kunna visa dem för vänner och familj."

Om boken: "Bästa dagen i våra liv hittills, och nu har vi den sparad och kan lätt ta fram boken och minnas allt igen. Vi är väldigt nöjda med vår bröllopsbok. Vi har fått så mycket beröm från vänner och familj som alla tycker den är så fin och välgjord. Jag har alltid tyckt att det är kul med fotografier och detta är, enligt mig i alla fall, det allra bästa och smidigaste sättet att spara bilder för framtiden, och samtidigt kunna visa dem för vänner och familj. Det är så många som bara låter sina digitala bilder ligga på datorn och då har man ju ingen glädje av dem egentligen…"

Om Photohome: "Otroligt lättanvänt och roligt bildprogram för att göra snygga personliga fotoböcker som ser riktigt proffsiga ut, med bra kvalité och fina färger i bilderna. Photohomes fotoböcker skiljer sig från många andra företags böcker då man själv kan designa utseendet helt på fotoboken gällande omslaget, bokens storlek, antalet sidor, bakgrundsfärger på sidorna, bildstorlek, texter m.m. Dom har också väldigt bra kundservice som är mån om sina kunder. Svarar snabbt på e-post och levererar snabbt. Dessutom en bra hemsida med många bra tips samt en lättförstålig snabb-guide till hur man kommer igång. Jag har bara positiva erfarenheter av Photohome och deras produkter. Jag är redan igång med fler fotoböcker, denna gången årsböcker!"

Några tips: "Ladda ner programmet och lek lite och upptäck hur enkelt och roligt det är. Kostar inget och är lättare än du tror. Skriv små rubriker eller förklaringar till olika delar i albumet, som gör det roligare att titta i och gör att man faktiskt kan komma ihåg när bilderna togs. Använd samma typsnitt och storlek genom hela boken så ger det ett bättre, lugnare och snyggare helhetsintryck."

Mika Arleklo, Christian Alsterfjord