Skip to main content

Topp igen enligt Kamera & Bild

Photohome blev bäst i test i tre av fem grenar – kreativa möjligheter, användarvänlighet och leveranstid – när tidningen Kamera & Bild testade fotoböcker i oktober 2011. Av totalt 14 testade leverantörer får Photohome flest poäng totalt, en meriterande andraplats i slutbedömningen och rekommendationen "Bra köp". 

"Trycket är bra, färgerna är korrekt återgivna och den känns tekniskt snygg" skriver testpatrullen.

– Smickrande och precis så som vi tycker det skall vara. Inga överraskningar, bara rätt, förutsägbar och hög kvalitet helt igenom. Att vi dessutom får högst betyg på kreativa möjligheter, användarvänlighet och på leveranstid, i ett så stort sällskap av namnkunniga konkurrenter, är ett bevis för att vi erbjuder en fotobokslösning som verkligen skiljer sig från mängden. 

- Detta är tredje gången Kamera & Bild testat fotoböcker. 2007 kom vi tvåa, 2009 trea och nu 2011 är vi snubblande nära att bli bäst i test. Tester blir inte alltid som man hoppats, men detta är ett seriöst test som vi absolut hoppas vinna en dag. Vi har varit med i alla test hittills och är alltid topp tre, det måste vi vara nöjda med och det är nog ingen annan som slår.