Skip to main content

Photohome släpper ny hemsida

 

2010-11-24. Photohome lanserar idag en helt ny hemsida med massor av inspirerande och matnyttigt innehåll kring fotoböcker, kalendrar, förstoringar och online fotoalbum. Den nya hemsidan ger en mer komplett bild av företaget, dess tjänster och erbjudanden än den tidigare sidan. Med inspirerande exempel, tips och anpassade erbjudanden för både privatpersoner, fotografer och företag. 

Välkomstsidan är uppbyggd som en löpsedel där du hittar och följer något som fångar ditt intresse för att läsa mer, och sen hittar länkar vidare till relaterad information och kunskap. Allt för att så snabbt som möjligt kunna förstå både vad du kan göra, och hur du går vidare och genomför det. Vill du kan du naturligtvis gå direkt till Produkter och tjänster för att skapa och beställa det du vill ha.

- Vi ville göra en hemsida som inspirerar. Därför har vi lagt upp navigationen lite annorlunda än vad som är vanligt i branschen. Innan vi tar besökare till butiken vill vi ge en möjlighet att få referenser och idéer, för att förstå vad som erbjuds och förstå hur det blir när det är färdigt, säger Patrik Mark på Photohome.

Meningen är att utveckla sidan vidare genom att på olika sätt låta våra kunders erfarenheter, goda exempel och idéer tala och inspirera. Vi vill på så vis skapa en levande community kring bilder och fotoböcker som ingen tidigare gjort. Såväl för privatpersoner som för professionella fotografer.

Nu hoppas vi våra medlemmar och andra fotointresserade tar sig tid att upptäcka hemsidan.

Photohome är en ung och snabbt växande aktör på marknaden för fotoförädling och fotohantering. Bolaget är svenskt, med bas i Göteborg, och all produktion och utveckling förlagd i Sverige. Bolaget driver i första hand siten www.photohome.se i syfte att erbjuda en plats på nätet där proffs och amatörer kan lagra, dela och förädla sina bilder på olika sätt, främst fotoböcker men även exempelvis fotokalendrar, förstoringar och via personliga Photohome sidor.