Skip to main content

Photohome.se drivs av erfarna fotoentusiaster som en plats på nätet där medlemmar kan hantera, visa och förädla sina digitala bilder i enlighet med den nya digitala verklighetens krav och möjligheter.

Photohome vänder sig i lika hög grad till vanliga konsumenter och fotoentusiaster som till rent professionella fotografer och företag. Eller som vi brukar förenkla det, till både semester- och mästerfotografer.
 
Vi har vår bas, kontor och all produktion förlagd i Göteborg och är inte knutna till någon större aktör. Photohome erbjuder på så vis unika tjänster och produkter som utvecklats i samarbete med endast de bästa av svenska underleverantörer och fotoexperter.

Bolaget grundades 2006 - då online fotoförädling i allmänhet, och fotoböcker i synnerhet fortfarande var relativt nytt - utifrån en vilja att hjälpa vanliga människor som skaffat digitalkameror att få kontroll över, och mer glädje ut av, sina digitala bilder. Den viljan genomsyrar fortfarande hela verksamheten.

Kvalitet, enkelhet och kundservice är högsta prioritet i allt vi gör

Webbalbum och fotoböcker är, som vi ser det, två nyckellösningar till ett roligare, tryggare och enklare fotoliv, och följdriktigt de tjänster vi har lagt det mesta av vår utvecklingskraft och prioritet på. Successivt kompletterar vi detta med nya fotoprodukter och tjänster, men bara i den takt som vi hinner säkerställa att vi kan leverera även dem med högsta kvalitet. 

 
Om oss tre

Vi som jobbar nästan dygnet runt med Photohome är

Patrik Mark, VD. Tidigare marknadschef och affärsutvecklingschef på Hasselblad. Ansvarar i första hand för affärsutveckling, produktutveckling, försäljning och teknisk support.
 
AnnCharlotte Lexander, marknadschef. Tidigare formgivare, projektledare och AD på olika reklambyråer och mediabolag. Jobbar i första hand med marknadsföring, medlems-kommunikation och Photohomes grafiska profil, samt med formgivningsstöd till många av våra företagskunder.

Joel Söderberg, tekniskt ansvarig. Master of Science i Intelligent System Design. Ansvarar i första hand för utveckling och driften av hemsidan och dess stödsystem i alla dess underbara detaljer.

Fler är vi inte, ännu, men kanske snart. Har du rätt kompetens, erfarenhet och drivkraft och tror du kan hjälpa oss utveckla Photohome vidare så får du gärna höra av dig med en en ansökan och ett CV till patrik.mark@photohome.se. Vi är alltid nyfikna på bra folk.