Skip to main content

Öppna din egen fotobutik online idag.

Photohome Pro medlemmar får en personlig webbsida som kan användas som galleri eller komplett fotobutik online. 

Utan Photohome identitet, men med allt som krävs för att kunna visa och sälja kopior av dina bilder och fotoböcker till kunder på ett rationellt, snyggt, säkert och personligt sätt. En sida som förenklar och ökar din försäljning och samtidigt sprider ditt goda namn som fotograf. 

Allt styrs i detalj via en lättanvänd kontrollpanel och tar bara minuter att konfigurera. Du sätter priser och leveransvillkor och styr det grafiska och allt innehåll som du vill, så att kunden känner sig hemma och väl omhändertagen. Butiken ger dig möjlighet att visa och sälja bilder och fotoböcker i Skyltfönstret som alla kan se, eller i enskilda Kundrum som bara inbjudna kan se. Butiken kan kopplas till din ordinarie hemsida, eller bli din fasta hemsida om du inte redan har en. 

Butiken körs på Photohomes server och betalkortslicens. Vi hanterar beställningar enligt dina inställningar i kontrollpanelen och producerar på bästa tänkbara maskinpark, så att du kan vara trygg i att dina kunder alltid får högsta kvalitet.  

Photohome Pro kostar 1500 kr om året och är endast öppet för professionella fotografer och företag. 10 GB lagringsutrymme, automatisk anonymisering av fotoböcker, och virtuella fotoböcker utan köptvång ingår i medlemskapet.  
 
”Photohome Pro” har utvecklats speciellt för bröllopsfotografer som vill effektivisera efterförsäljningsprocessen, men är egentligen lika intressant för alla fotografer som vill kunna visa och sälja bilder utan att spilla tid eller riskera att förlora kontrollen över det digitala orginalet.