Skip to main content

Kungliga bröllopsböcker

2011 fick Photohome sin första kungliga beställning på den personliga bröllopsboken från Kronprinsessan Victoria och Prins Daniels bröllop. Boken beställdes först i ett exemplar, sen i hundra som skickades ut till vänner som julklapp och fint minne från bröllopet. 

Boken gjorde vi på uppdrag av bröllopets officiella fotografer, Scanpix och Jonas Ekströmer, och den formgavs av AnnCharlotte Lexander, Photohomes egen formgivare.

- Vi är oerhört stolta och glada över uppdraget. Att få göra den personliga bröllopsboken till det stora kungliga bröllopet är en ära och ett ansvar långt utöver det vanliga. Att sen få en stor tilläggsbeställning är givetvis en välkommen bekräftelse på att brudparet gillade boken, säger Patrik Mark, VD på Photohome.

Sen dess har samarbetet utökats och vi har nu gjort böcker även till Prinsessan Estelles dop och Prins Carl-Philip & Prinsessan Sofias bröllop. Dessutom gör vi numera fotoböcker i små upplagor även kring flera av de statsbesök som kungafamiljen deltar i varje år.