Skip to main content

"Jag är stor beundrare av hur snabbt ni hjälper till när man behöver hjälp"

Efter en liten kurs i bildbehandling med mina vänner hade jag början till ett utbildningsmaterial. När jag upptäckte att jag kunde göra en "riktig" bok blev det så roligt att vidareutveckla kursen, det såg plötsligt så otroligt professionellt ut. Bildbehandling och layout är mitt fritidsintresse och känslan blir att jag får en enorm inspiration när det blir så bra. Mina kursdeltagare ser nu ytterligare en möjlig slutprodukt av sin bildbehandling när de ser den fina kursboken. 

 

Fantastiskt att så enkelt kunna göra egna, underbara professionella böcker av de bilder som alla nu har i mängder hemma på datorn. Tänk att på detta enkla sätt kunna lyfta fram sina bästa ögonblick och dessutom kunna förmedla till andra, det känns som ett privilegium som det inte fanns möjlighet till för bara några år sen.

Jag är stor beundrare av hur snabbt ni hjälper till när man behöver hjälp för att komma vidare, har till och med fått svar via mail på någon minut en sen lördagkväll! 

Tips: När boken är färdig för att skicka iväg, låt det helst gå en, eller några dagar när du inte håller på med den. Titta sen igenom den utan att stressa så kommer du att se den med nya ögon och garanterat upptäcka något fel som då blir så enklelt att åtgärda. 

 

Eva Gunnholt