Skip to main content

Bok 5 - Nordiska Fotoklubben 2016

Boken innehåller samtliga Nordiska Fotoklubbens medaljbilder från år 2016. Upp emot 600 bilder har valts ut bland tusentals bilder som delats av medlemmar på klubbens Facebook-sida under året. Alla bilder har granskats av klubbens nationella administratörer och hedrats med en medalj när minst fyra av dessa fem administratörer tillstyrkt en medalj. Detta är den tredje årsboken.

Nordiska Fotoklubben grundades av Cathy Björk den 14:e februari 2014 för att fotografer på alla nivåer skulle kunna dela sina bilder i ett trevligt forum, ta lärdom och inspirera varandra. Klubben hette inledningsvis Skandinaviska Fotoklubben men bytte namn redan efter ett år, då fotografer från hela Norden visat intresse för att vara med. I slutet av 2016 hade klubben 4.600 medlemmar och fortsätter att växa. Denna fantastiska konstverk har skapats utav hela NF-fotofamiljen.

Tips: Lär er Photohomes program ordentligt, men speciellt alla små "tricksen" som Patrik kan peka ut för er. Då blir det hur enkelt som helst och man kan skapa boken till exakt det man vill ha. Ett så stort projekt som denna NF-Årsbok gick enormt smidigt. Lär er om om "magnetisering"... tror jag det hette... fantastiskt bra grej i programmet!

Cathy Björk

Till omröstningssidan