Skip to main content

Blogga om Photohome

Vi ser gärna att du bloggar om Photohome. Du kanske gillar hemsidan, hittat en spännande exempelbok eller vill visa din egen bok för dina läsare.

Lätt att blogga

När du beställer en bok hos oss får du en virtuell bok på köpet som du kan se under Mina Sidor och dela med omvärlden via ditt Photohome skyltfönster. Klicka på boken, välj Dela och klicka i "Visa för Alla". Då dyker alternativet Blogga boken upp. Klicka där så får du även en kodsträng som du kan kopiera till din blogg eller hemsida för att skapa en grafisk länk till boken (se nedan).

Det går förstås lika bra att också göra en vanlig textlänk till ditt Photohome skyltfönster om du föredrar det.

Lönsamt att blogga

Lusten att blogga om Photohome skall naturligtvis vara din egen och finnas oavsett, men skulle din blogg eller hemsida generera välkommen trafik till vår hemsida så bjuder vi på rabatt nästa gång du handlar hos oss som tack för hjälpen. 

  • Ser vi minst 30 unika besökare från din blogg så får du 25% rabatt på nästa fotobok
  • Ser vi minst 300 unika besökare får du en valfri fotobok helt gratis. 

Du får gärna addera besökare från flera blogginlägg. På så vis kan även du som har en liten läsekrets få ihop till rabatten. 

Du behöver inte kontakta oss på förhand, men skickar du ett mail till oss när du bloggat om oss  så uppskattar vi det för vi är alltid intresserade. Ibland vill vi kanske rentav tipsa våra besökare om din blogg i så fall.

Om du tror att du nått målet kontaktar du oss via support@photohome.se, ger oss adressen till din blogg och tidpunkten då du första gången bloggade om oss. Så kollar vi antalet besök som din blogg genererat sen dess och aktiverar din rabatt. 

Tack på förhand för att du bloggar om oss!

Så här kan den grafiska länken till en fotobok se ut om du använder koden vi ger dig. 

Fotobok: Tjejsegling på Photohome