Skip to main content

Beställ dina tävlingsbilder här, så är du automatiskt med i tävlingen.

Obs! Sista anmälningsdag är söndagen den 18 november 2012

Vi behöver din/dina bilder – max tre per deltagare – på fotopapper i formatet 25x34 cm för att passa ramarna i utställningen på Fotomässan. Beställer du här kostar det 39 kr/bild, plus frakt. Vi skickar hem bilderna till dig efter Fotomässan. 

Tack för alla bidrag! Anmälningstiden har gått ut.

Har du redan en bild, eller vill framkalla på annat sätt?
Alternativt kan du även posta oss dina bilder – i format 25x34 cm på fotopapper – till Photohome AB, Valåsgatan 34, 412 74 Göteborg. Skriv i så fall var bilderna är tagna och bifoga namn, adress, mobilnummer och e-postadress. Glöm inte inkludera returporto om du vill ha tillbaka bilderna efter Fotomässan.

Utställningen Älskade Stockholm är en av de mest besökta på Fotomässan.

 

Tävlingsvillkor
Tävlingen är öppen för alla.
Du måste ha rättigheterna till de bilder du anmäler till tävlingen. 

  • Samtliga bilder kommer beskäras till formatet 25x34 (4:3) för att passa utställningens fotoramar. Beskärningen görs automatiskt och centrerat. Önskar du beskära din bild på annat vis än centrerat behöver du göra beskärningen till 4:3 själv, innan du anmäler bilden.
  • Upplösningskrav. För att inte onödigt begränsa bildens möjliga storlek i boken uppskattar vi om ni skickar upp bilder i sin originalstorlek. Bilder som har alltför låg upplösning kommer kanske inte kunna användas alls. (Bilderna printas i 200 dpi)
  • Bildförbättring och bildmanipulation är tillåtet.
  • Valet av 300 bilder till utställningen görs kvällen innan Fotomässan öppnar och kommer därför inte kunna kommuniceras i förväg.
  • Valet av bilder till boken görs oberoende av vilka bilder som kom med i utställningen.
  • Varken valet av bilder till utställningen, boken eller vilka bilder som vinner tävlingen kan överklagas.
  • Som deltagare ger du tävlingsarrangörerna rätten att använda dina bilder i utställningen på Fotomässan 2012 samt i kommunikation ägnad att skapa uppmärksamhet kring tävlingen. Vidare godkänner du att bilderna används i en eventuell fotobok eller en eventuell beställningsmotor för fotokalendrar baserad på tävlingens bilder. Alla bildrättigheter i övrigt är och förblir dina.
  • All kommunikation inför, under och efter tävlingen kommer ske via e-post. Var därför noga med att ange en korrekt e-postadress när du anmäler dig.
  • Foton som skickas in per post kommer inte kunna vara med i utställningen om de har andra, speciellt mindre, mått än önskade 25x34, eller i boken om de inte också skickas med i digital form.